lycka, det är vänner.

hej där alla glada blogg läsare, jag skriver inte så ofta har jag märkt men ska börja göra det nu, men har haft så otroligt mkt att göra som här senste dagarna, läxa o sånt. men gårdagen var kanon, jag vaknade kanske runt halv tolv. packade o tyå sätdade mitt rum, sen så tyå väntade jag på att klockan skulle bli fem, den blev ju det till slut så då drog jag till bästa julia bäckström, där var också felicka bengtsson, senare så kom anna nordin o elila. vi hade typ kul med att göra oss klar till polar, jag vart sist klar för jag skulle locka min älskade hårförlängning plus mitt hår, och det kan jag säga tog tid. men iaf vi fick skjuts av julias pappa dit o där dansade vi och träffade massa roligt folk. runt tolv så kom julias pappa o hämtade oss, anna o eila skulle till njurunda så dom fick hämtning av eilas mamma, ahh men vi skjutsade hem felicia och jag stannade följde med hem till julia o sov där, vi var jätte turstiga så vi track upp en hel påskmust o tjocka i oss godis, sen vart vi trötta o vi gick o la oss. ja dagen där på vaknade vi halv elva, vi hannbara äta frukost sen kom pappa i hämtade mej så jag for hem o ja har inte gjort så mkt ska snart hem till mammsen.

er linn


du betydde mer än livet.

denna sega dag vaknade med att klockan ringde, min första tanke var NEJ! jag är verkligen skol less, jag förstår mej inte på mej själv va det är för fel på mej, jag orkar ingenting, men kämpa på gör man väl, jag vill komma in på media tror jag och jag har typ G i allt och det räcker nog inte till det så man får väl ta ett större steg elr va man säger fast jag har hela nian på mej. a men iaf, gjorde mej klar. skolan var seg som fan. allt kändes som en enda stor dimma, man liksom bara hängde med. det kändes som att man nästan fortfarande sov. slutade kvart över tre så gick en bit med maja sen så gick jag hem och satt mej vid datan ett tag sen så kom pappa och lillebror hem och pappa typ lagade mat, ja men sen så kom låtsas mamma o vi åt köttbullar med makaroner, lycka! efter maten så stack dom, jag vet inte vart dom skulle, men man sitter hemma själv o vettefan vad man ska göra, ska väl plugga lite engelska, ikväll så äre ju också sista innebandy träningen :( ska möta nåra 96 som tränar före oss sen så möter vi mammamorna+ magnus och pappa. asså dom är tränare det var typ bara åtta mammor så dom får hoppa in. sen så hem o duscha och sova i min älskade säng.er linn

pajad dator.

så sant som det är sagt,datorn har vare pajjad. har inte kunnar sitta sen i söndags. tärt. men men sånt händer.

ska fatta mej korftattat vad jag gjort sen söndags.
Söndag: var med älsklings anna norfin på stan, vi gick runt o kolla på va vi ska ha oss på polar om typ en och en halv vecka, hah kanske lite tidig. sen så fick vi för oss att vi skulle sola så man blev ju brun, iaf på ryggen. sen så åkte jag hem med bussen o hemma gjorde man inte så mke.
måndag: gjorde ingen spec, skola o träning.
tisdag: Skola, efter det så var jag med sötnosen frida selin o vi typ hade as kul. :D ahh men sen så gjorde man inte så mke den dan.
osså idag så vaknade man runt åtta. sega som fan, hittade inge kläder att ha. höh. ahh men sen så gick man till skolan o hade en massa lektioner. sen så hem o typ plugga o sånt. ikvl blire film.


er linn


lördag.

denna underbara lördag vaknade jag jätte tidigt, klockan nio. först vaknade jag jag klockan åtta, men somnade om en timme. sen så hade sanna o låtstas pappa dukat fran fika vid tvn, peppakaka med mjölk också vare nån annan kaka som jag inte vet namnet på. så vi satt o tjocka i oss det, sen så åt vi en god fruokost. efter frokosten så tog jag en snabb dusch. efter det så duchade resten av familjen. jag sminkade mej och plattade håret och efter man var klar med det drog jag, lillasystsr och mamma in till stan för att kolla på kläder. känner att jag har brist på det, fast egentligen inte. först så gick vi på JC, dom har gått i konkurs så det var rea. mamma hittade ett par jeans o nån t-shirt. efter JC så  skulle vi kolla på en jacka åt lillasyster, det var rea på jackor på team sportia så vi stack dit där lillasyster hittade en jacka för halva priset. sen drog vi till bikbok där lillasyster fick ett par jeansthigts. jag fick en tröja från gina för 199:- och ett svart linne för 99:- och ett par svarta thigts för samma pris (se bild när nere) sen gick vi på donken o käka hamburgare. efter det for vi hem. hemma så hade vi besök av mormor och morfar. dom åkte nyss hem. jaa men ikväll så ska man se melodifestevalen HEJA E.M.D <3 sedan så blir film. ha en nice kväll.


er linn


fredag.

vaknade först 8.00 men sen tyå så somnade jag om så panik! vaknade andra gången av att isabelle smsade om henne trippeltång, men jag hann med allt med en väldans fart iaf, till och med att äta frukost. jag började fem över nio idag för att niorna har nationella prov så vi fick hål första timmen. men jag kom till skolan och först så hade vi biologi där malin gick igenom blodet o skit. sen så hade vi matte, drygt. vi satt i datasalen där man skulle gå in på nån hemsida och göra en massa uppgifter, fattade ingenting. efter matten hade vi so i en timme o tio minuter, snacka att man kände sej död efter det asså. efter son så slutade grupp ett och då var kl tio över tolv. hah det gör vi varje fredagar :D så jag och amanda drog in till stan där jag köpte ett par skor (se bild där nere), amanda med, sen så kom stna och hon och amanda gick för dom skulle sola så då drog jag upp till mammas jobb och satt där och vänta tills isabelle och josefine kom in till stan. ja men dom kom ju in så jag mötte dom vid cubus och vi gick runt i en massa affärer sen så mötte vi amanda och vi gick till donken . isabelle och josefine åt hamburgare o jag köpte glass. sen så typ gick vi mer, och jag stack hem efter ett tag. fick skjuts av låtstas pappa. när vi kom hem så åt vi kroketter <3<3 love it! efter det så såg vi på låt den rätte komma in, as bra! efter filmen så skulle familjen se på lets dance, buuuu! så jag satt mej här, och jag sitter här nu. asså vid datan. höhö. senare ikväll vet jag inte vad jag ska göra. hittar väl på nått. HA EN NICE KVÄLL!

er linn


torsdag.

Vaknade runt halv åtta, natten kändes som en evighet.
drömde en massa konstiga drömmar och alla kändes lika verkliga, det var faktiskt läskigt.
sen så gick jag upp och åt en snabb frukost, blev inte så mätt men det funkade till lunch.
sen så gick jag till skolan och kände att nej jag ville inte dit, är så jävla skol less så det finns inte.
väl på skolan så hade vi engelska först vi hade redovisning på gloser som vi haft.
gick väl sådär, hon liksom hade muntilg förhör så hon gick runt och frågade alla och jag fick dom jag inte tränat på.
efter engelskan så hade vi svenska, vi ska ha nån debatt om nånting.
efter svenskan så vere engelska förstärkning, jag skulle göra om nån text från engelska provet.
jag känner bara att jag nästan ger upp engelskan, jag är verkligen inte bra på det men endå man måste väl kämpa, fast kämpa har jag ju gjort.
sen så kom den efterlängtade maten.
efter det så hade vi grupper, asså grupp 2 har hk och grupp ett har biologi, och jag är i grupp ett så jag har biologi.
efter biologin så slutade vi.
jag gick hem och åt två mackor, hungrig var man allt.
sen så satt jag mej vid datan och skrev om kina, ska ha redovisning nästa vecka och det kommer vara svårt att utala alla konstiga ord. hahah.
snart ska vi äta, pappa har laga nån mat som tar lång tid så då kommer det bli nån fin mat med dricka till. haha typiskt pappa.
senare på kvällen ska jag städa och packa till mamma.
sen tv.
sen sova.


er linn


Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0